Politie pakt man voor mishandeling 22-jarige vrouw bij Parallelweg

De politie deed vrijdagmorgen uitgebreid onderzoek op en rond de Parallelweg
De politie deed vrijdagmorgen uitgebreid onderzoek op en rond de Parallelweg © Regio15
DEN HAAG - De politie heeft zondag een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht vorige week vrijdag een 22-jarige vrouw te hebben mishandeld op de Parallelweg. Die vrouw raakte daarbij zwaar gewond.
De politie werd vrijdagmorgen vroeg gealarmeerd omdat er een gewonde vrouw was gevonden in de bosjes bij de Parallelweg, vlakbij het Haags Openbaar Vervoer Museum. De vrouw bleek slachtoffer te zijn van een zware mishandeling en werd naar het het ziekenhuis gebracht.
Na een groot onderzoek kon de politie zondag een 30-jarige verdachte aanhouden. Hij wordt ervan verdacht de vrouw te hebben mishandeld. De man zit in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Hij wordt woensdag voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Getuigen

Uit het onderzoek van de politie werd duidelijk dat de vrouw omstreeks 03.20 uur is mishandeld. De politie is nog wel op zoek naar meer getuigen. Uit camerabeelden is al duidelijk geworden dat er tussen de tijd dat de vrouw werd mishandeld en dat zij om 05.15 uur werd gevonden, meerdere mensen in de buurt van het incident zijn geweest. De politie roep hen op zich te melden. Dat kan onder meer via de opsporingstiplijn: 0800-6070.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!