Wedstrijd ADO Den Haag afgelast vanwege ijs en sneeuwval

ADO Den Haag
ADO Den Haag © Richard Mulder
DEN HAAG - De KNVB heeft een streep gezet door de wedstrijd tussen VVV en ADO Den Haag. De Haagse formatie zou vrijdagavond spelen in Venlo, maar vanwege de sneeuwval in Limburg gaat dat niet door. De wedstrijd is afgelast en wordt op een later moment ingehaald.
In Limburg valt de afgelopen dagen veel sneeuw. In de hele provincie zijn sneeuwschuivers in de weer om wegen begaanbaar te maken. Het KNMI voorspelt dat het in de loop van de avond en nacht weer gaat vriezen, met een verwachte temperatuur van -7 graden. Ook wordt vrijdag weer sneeuw verwacht.
De Haagse formatie zou vrijdag om 20.00 uur aantreden tegen VVV, de nummer 11 van de Keuken Kampioen Divisie. ADO staat zelf op de tweede plek.

Dinsdag nog gespeeld

De afgelaste wedstrijd betekent wel extra tijd om te herstellen van het doordeweekse bekerduel. Daar moest ADO diep gaan om toch nog te winnen van de amateurs van Excelsior Maassluis.
Pas na de tachtigste minuut wisten de Hagenaars een 0-1 achterstand om te draaien in een 2-1 winst. Daardoor is ADO door naar de kwartfinale van de KNVB-beker.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!