Uittips Den Haag: The Hague Highlights en Gluren bij de Buren

The Hague Highlights
The Hague Highlights © Anne Reitsma Fotografie
DEN HAAG - Bijna weekend! We hebben weer wat leuke uittips op een rij gezet voor als je nog geen plannen hebt. Van festival Gluren bij de Buren tot The Hague Highlights. Je hoeft je dus niet te vervelen.

Gluren bij de Buren

Binnenkijken bij de buren? Het kan bij deelnemende locaties op zondag 4 februari, tijdens festival Gluren bij de Buren. Tussen 12.00 en 17.00 uur kun je genieten van muziek, theaters, dans, cabaret en nog veel meer, verspreid over Haagse huiskamers. Zo maak je kennis met je buurtgenoten én lokaal amateurtalent.
Bekijk hier het hele programma.

The Hague Highlights

Het is weer tijd voor The Hague Highlights, het lichtevenement van Den Haag. Bijzondere plekken worden letterlijk in de spotlight gezet. Dit jaar is het de beurt aan museum Escher in het Paleis. Elke woensdag tot en met zaterdagavond tussen 17.00 en 22.00 uur worden twee lichtkunstwerken geprojecteerd: Kleur de Stad en Attempt the Absurd.
Het evenement duurt nog tot en met 10 februari.

Holland Dance Festival

Vorige week het Holland Dance Festival gemist? Niet getreurd want het dansfestival duurt nog tot en met 17 februari. Ook komend weekend staat er dus weer van alles op het programma, onder meer in het Theater aan het Spui en Korzo.
Het volledige programma bekijk je op de site van het Holland Dance Festival.

Not Another Indie Disco

Is indie helemaal jouw genre? Dan moet je zaterdagavond 3 februari in de Zwarte Ruiter op de Grote Markt zijn. Tijdens het feest, van 22.00 tot 2.00 uur, brengen de dj's een ode aan indie en verwante subgenres.
Van britpop tot Iggy Pop en van David Bowie tot Henk Westbroek, alles komt langs. Toegang tot Not Another Indie Disco is gratis.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!