Demonstratie en werkzaamheden: gemeente waarschuwt voor drukte dit weekend

De Utrechtsebaan
De Utrechtsebaan © The Hague & Partners
DEN HAAG - Het wordt mogelijk een druk weekend in de stad. Daarvoor waarschuwt de gemeente Den Haag. Er is zaterdag een demonstratie aangekondigd en er zijn werkzaamheden. Daardoor kunnen delen van de stad minder goed bereikbaar zijn.
Moet je naar Den Haag? De gemeente benadrukt dat je vooraf goed moet uitzoeken hoe je je bestemming kan bereiken. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de actuele reisinformatie goed in de gaten houden.

Met de auto

Als je met de auto gaat, moet je rekening houden met extra drukte en mogelijk tijdelijke afsluitingen. Dat begint vanavond al, de Utrechtsebaan (A12) is vrijdag- op zaterdagnacht tussen 20.00 en 7.00 uur namelijk afgesloten voor al het verkeer in verband met werkzaamheden.
Maar ook de demonstratie kan zaterdag voor afsluitingen zorgen.
'Parkeer uw auto langs de randen van de stad in een van de P+R-locaties', adviseert de gemeente. De actuele drukte is op deze site van de gemeente te bekijken.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!