Acda en de Munnik geven groot concert op het strand van Scheveningen

Acda en de Munnik komen 29 augustus naar Scheveningen
Acda en de Munnik komen 29 augustus naar Scheveningen © Roger Neve
DEN HAAG - Acda en de Munnik geven op 29 augustus een groot concert op het strand van Scheveningen. Het optreden maakt deel uit van de serie Live on the Beach strandconcerten en is de opener van de editie van 2024.
Thomas Acda en Paul de Munnik maakten in maart vorig jaar na een afwezigheid van bijna tien jaar hun comeback bekend. Binnen één uur verkochten ze de Ziggo Dome uit en voegden daar later nog eens vier concerten in Ahoy aan toe. Onlangs waren ze ook nog te zien in de documentaireserie 'Woorden van een ander'.
Naast Acda en de Munnik treedt 29 augustus ook Van Dik Hout op. Die band viert in dit jaar het 30 jarig bestaan van hun grote hit 'Stil in mij'.

Groot feest

Organisator Arwin Touw is heel blij dat Acda en de Munnik naar Scheveningen komen. 'Hoe kunnen we de serie Live on the Beach strandconcerten van deze zomer beter beginnen? Dit kan dan ook niet anders dan één groot feest worden', stelt hij in een verklaring.
Live on the Beach vindt ieder jaar plaats in Scheveningen, op het strand bij het noordelijk havenhoofd. Tijdens eerdere edities van de grote strandconcerten traden onder andere Marco Borsato, Golden Earring, Kensington, Doe Maar, Anouk, De Staat, Danny Vera en Keane op.
De concerten trekken jaarlijks vele tienduizenden bezoekers uit heel Nederland.
Live on the Beach
Live on the Beach © Live Department
Wie er eind augustus nog meer gaan optreden op het Scheveningse strand, wordt later bekendgemaakt.
De voorverkoop van het concert van Acda en de Munnik en Van Dik Hout start vrijdag 9 februari om 10.00 uur. Kaartjes kosten 60 euro.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!