Uittips Den Haag: Bierdiner aan Zee, Haagse Fietszwerm en Brazilian Jazz Night

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Unsplash
DEN HAAG - Ga jij eropuit dit weekend? Als je nog niet helemaal weet wat je moet gaan doen, dan hebben wij nog wel inspiratie voor je. Je leest het in de uittips.

Het Grote Bierdiner aan Zee

Bierliefhebbers moeten vrijdag 9 februari in de Oude Kerk op Scheveningen zijn. Daar vindt dan namelijk het Grote Bierdiner aan Zee plaats. Vijf restaurants serveren een gerecht dat speciaal bedacht is bij de vijf bieren die exclusief voor het evenement worden gebrouwen.
De deelnemende brouwers aan deze tweede editie van dit evenement zijn X-brewing, Haagsche Broeders, Crooked Spider, Delftse Brouwers en Leidsch Bier. De vijf bieren die zij exclusief voor dit event brouwen zijn na afloop ook ter plekke te koop.
Het diner kost 110 euro. Kaarten zijn op het moment van schrijven nog te koop. Meer informatie en een toegangsbewijs koop je hier.

Haagse Fietszwerm

Stap op de fiets en doe zondag 11 februari mee aan de Haagse Fietszwerm. De een fietst mee voor de gezelligheid, de ander voor het klimaat of voor het verbeteren van de fietsinfrastructuur. Voor de Haagse fietsburgemeester Remco de Rijk zelf is het idee dat fietsers in Den Haag beter zichtbaar moeten worden gemaakt.
De Haagse Fietszwerm vertrekt om 16.00 uur bij het standbeeld van Haagse Harry op de Grote Markt. Alle informatie is terug te vinden op de site van de fietszwerm.

Laatste weekend The Hague Highlights

The Hague Highlights, het lichtevenement van Den Haag, is weer bijna afgelopen. Bijzondere plekken worden letterlijk in de spotlight gezet. Dit jaar is het de beurt aan museum Escher in het Paleis. Er worden twee lichtkunstwerken geprojecteerd: Kleur de Stad en Attempt the Absurd. Als je dit nog wilt zien kan dat tot en met zaterdag 10 februari, elke avond tussen 17.00 en 22.00 uur.
The Hague Highlights
The Hague Highlights © Anne Reitsma Fotografie

Brazilian Jazz Night

Een avond vol ritmische klanken en zwoele melodieën, dat maak je vanaf (8 februari) mee in Café September op de Grote Markt. Het is namelijk Brazilian Jazz Night, tussen 21.00 en 23.00 uur. Je geniet er van de warme golven van Braziliaanse muziek. Toegang is gratis.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!