'Fène Valentènsdag!' Rondje Haagse Markt deelt romantische kaarten uit

'Fène Valentènsdag!' en andere lieve kaarten zijn verkrijgbaar op de Haagse Markt
'Fène Valentènsdag!' en andere lieve kaarten zijn verkrijgbaar op de Haagse Markt © Den Haag FM
DEN HAAG - Een groengeel hartje met de tekst 'Fène Valentènsdag!' of juist een kaartje om in te kleuren. Verschillende romantische kaartjes zijn zaterdag af te halen in de speciale valentijnstent op de Haagse Markt. 'Voor échte Haagse liefde.'
De organisatie Rondje Haagse Markt deelt zaterdag de Valentijnskaarten gratis uit. 'We proberen regelmatig leuke dingen te verzinnen voor de bezoekers van de Haagse Markt en nu storten we ons natuurlijk op de liefde', vertelt Brenda Verkerk in Haags Bakkie met Jessica Mendels.
Romantici hoeven alleen maar een kaartje te schrijven en adresseren. 'Dat kan naar je Valentijn of een familielid. Of misschien kom je vaak op de markt en wil je hem aan die ene marktkoopman geven', grapt Brenda. De kaart gaat daarna in de speciale valentijnsbrievenbus en dan zorgt Rondje Haagse Markt dat het lieve gebaar op tijd bij de juiste persoon terecht komt.
De Valentijnstent staat zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur op de Haagse Markt.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!