Avondwinkel in Moerwijk twee keer doelwit van overval

© Regio15
DEN HAAG - Een avondwinkel op de Steenwijklaan is in vier dagen tijd twee keer doelwit geweest van een overval. De politie vermoedt dat dezelfde verdachten meermaals probeerden de winkel in Moerwijk te beroven. In beide gevallen waren het twee jongens die de zaak - tevergeefs - binnendrongen.
Bij de overval op vrijdag aan het begin van de avond werd geweld gebruikt: de verdachten hadden een mes bij zich en spoten pepperspray op een winkelmedewerker. Nadat hij producten uit de zaak gooide zijn twee verdachten er vandoor gegaan. Op een scooter vertrokken ze in de richting van de Erasmusweg.
Een paar dagen later, op maandagavond, was het weer raak: twee jongens met een bivakmuts op wilden een overval plegen. Opnieuw lukte het een medewerker om de overvallers te verjagen. Ook in dit geval werd een scooter gebruikt om weg te komen. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!