Goldband, The Indien en DI-RECT: opnieuw veel Haagse acts genomineerd voor 3FM Awards

Di-rect
Di-rect © Setvexy
DEN HAAG - Vier Haagse muziekacts maken dit jaar weer kans op een 3FM Award, de jaarlijkse prijs van de publieke omroep. DI-RECT, Goldband en Son Mieux hebben opnieuw meerdere nominaties en ook The Indien maakt kans op een onderscheiding.
DI-RECT, Goldband én Son Mieux kunnen in twee categorieën een prijs winnen. Alle drie de bands zijn genomineerd in de categorie Beste Groep. Ze nemen het in die categorie op tegen Chef'Special en RONDÉ.
In de categorie Beste Song is DI-RECT met OMG It's Happening genomineerd. Goldband met Rommel en Son Mieux met Tonight maken ook kans op deze prijs.

PAARD

Ook de alternatieve band The Indien mag hopen op een 3FM Award. Zij zijn genomineerd in de categorie Beste Indie Act. Dan moeten ze wel Elephant, néomí, Pip Blom en WIES achter zich houden.
De 3FM Awards worden op 21 maart uitgereikt in poppodium PAARD aan de Prinsegracht. DI-RECT en The Indien treden dan ook op, net als Roxy Dekker en Douwe Bob. De tickets zijn uitverkocht, maar door te stemmen maken fans alsnog kans om kaartjes te bemachtigen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!