Geen treinen van en naar Den Haag Centraal in weekend CPC Loop

Treinen op Den Haag Centraal
Treinen op Den Haag Centraal © ANP
DEN HAAG - De dienstregeling rond Den Haag Centraal is voor de komende twee weekenden aangepast in verband met werkzaamheden. Op 2 en 3 maart en 9 tot en met 13 maart rijden er geen treinen tussen Den Haag Laan van NOI en Den Haag Centraal. Ook rijden in het weekend van 9 en 10 maart helemaal geen treinen van en naar Den Haag Centraal.
In de eerste helft van maart werken ProRail en aannemer BAM onder meer aan bovenleidingen, treinbeveiliging en kabels en leidingen. 'We vernieuwen spoor en het gehele perron 10 buiten de perronkap.'
Reizigers moeten door de aangepaste dienstregeling rekening houden met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte.

CPC Loop

In het tweede weekend vindt ook de NN CPC Loop plaats in Den Haag, namelijk op 10 maart. Dat weekend zet de NS bussen in en kunnen reizigers gebruikmaken van het metronetwerk. Het station en de meeste winkels daar zijn gewoon open.
'Het zou voor ons wel fijn zijn geweest als de werkzaamheden in een ander weekend waren geweest, maar helaas heb je daar niet altijd volledig invloed op. We zijn hierover in overleg geweest, maar uiteindelijk is besloten om de werkzaamheden dat weekend plaats te laten vinden', reageert de organisatie van de CPC.

Omleidingen

Deelnemers die via Leiden of Delft naar Den Haag komen, kunnen bij station Laan van NOI overstappen op metrolijn E naar Den Haag Centraal. Dat laatste stukje is voor hen gratis. Treinen vanuit Gouda slaan volgens de organisator af naar station Den Haag HS. Die reizigers kunnen daar overstappen op tram of bus.
Voor actuele reisinformatie kunnen reizigers het beste kort van tevoren een reisplanner raadplegen, raadt ProRail aan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!