Overval op woning aan Kaapseplein: politie jaagt op verdachten

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - Twee mannen hebben vanmorgen geprobeerd een woning aan het Kaapseplein te overvallen. Ze zijn zonder buit gevlucht. De politie zoekt getuigen.
De politie kreeg vanmorgen rond 09.00 uur een melding van een mogelijke beroving aan het Kaapseplein. Toen agenten ter plekke kwamen, werd duidelijk dat twee mannen hadden geprobeerd het huis binnen te dringen.
Een omstander die getuige was, werd bedreigd met een steekwapen. Toen de overval niet lukte, vluchtten de mannen zonder buit in verschillende richtingen. Een van hen rende in de richting van de Hoefkade richting het benzinestation. De andere rende over de Kaapstraat richting de Julianakerk.

Gerimpeld gezicht

Van een van de mannen is bij de politie een summier signalement bekend. Hij zag eruit als tussen de veertig en vijftig jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, gerimpeld gezicht met een baard, in het zwart gekleed.
De politie roept mensen op die rond 09.00 uur iets verdachts hebben gezien op het Kaapseplein om zich te melden. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844. Getuigen die liever anoniem willen blijven, kunnen tips doorgeven via: 0800-7000.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!