Is het goed hardloopweer tijdens de CPC zondag? 'Mix van zon en bewolking'

© Richard Mulder
DEN HAAG - Je kan maanden trainen en je tot in de puntjes voorbereiden, maar op één ding heb je bij de NN CPC Loop zelf geen invloed: het weer. Dat kan tijdens de CPC alle kanten op. Goed nieuws voor dit jaar: het lijkt perfect hardloopweer te worden.
Een warme lentedag of een stormachtige dag vol regen, frequente lopers van de CPC hebben het allemaal meegemaakt. Komende zondag ziet het er in elk geval goed uit. 'Het wordt een geweldige dag om hard te lopen in Den Haag', aldus de organisatie van de hardloopwedstrijd in het weerbericht op hun site.
Lopers kunnen een droge dag verwachten met een mix van zon en wat lichte bewolking. De temperatuur is in de ochtend rond de acht graden, dat loopt op tot elf graden in de middag. Het kan aan de kust wat frisser aanvoelen door een matige wind uit het oosten. 'Kortom, perfect weer om lekker hard te lopen en aan te moedigen.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!