Column Marcel Verreck: 'CPC: iedereen dezelfde kant op, uniek in deze tijd'

Marcel Verreck
Marcel Verreck
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in zijn wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe.
'U heeft mij een tijdje wegens andere bezigheden niet kunnen horen, maar ondertussen heb ik onze stad wel scherp in de gaten gehouden. Onze prachtige veelkleurige stad, het is allang geen dorp van grijze ambtenaren meer. Zeker niet nu ook onze Eritrese stadgenoten zich op onvergetelijke wijze op de kaart hebben gezet. Ik ben een liefhebber van Eritrees eten, dat je handmatig nuttigt en dat ook vurig kan zijn en dat zagen we terug bij de culturele manifestatie half februari nabij het legendarische zalencentrum De Opera.
Een touringcar werd veranderd in een typisch Eritrese bus, die vanwege de lokale hitte rondrijdt zonder ruiten.
Wat is er nog meer voorgevallen de afgelopen weken? Laat ik mijn vaste onderwerpen eens afgaan. De poller op de Escamplaan is verwijderd en op deze plek wordt de geleden financiële schade in rap tempo gecompenseerd, want er staan nu flitspalen.
Desalniettemin blijft er een zeker heimwee bij autorijdend Den Haag, deze week nog ramde een vrachtwagen op het Spui een poller aan barrels.
Bekijk hier de volledige column.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!