Jongen (17) mishandelt HTM-medewerkers tijdens controle in tram

Tram HTM
Tram HTM
DEN HAAG - Twee medewerkers van HTM zijn dinsdagavond 19 maart gewond geraakt nadat zij werden mishandeld tijdens een controle op geldige vervoersbewijzen. Het incident vond plaats in een tram in de Gravenstraat, in het centrum van Den Haag.
Een 17-jarige Hagenaar werd agressief tijdens de controle en begon om zich heen te slaan. Hierbij raakten twee HTM-medewerkers gewond, die zich vervolgens in het ziekenhuis moesten laten behandelen.
Na het indrukken van de noodknop kwamen HTM-collega's en agenten snel naar de bewuste plek. Ze slaagden erin de jongen onder controle te krijgen. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Aangifte

Een politiewoordvoerder liet weten aan Den Haag FM dat de HTM-medewerkers direct aangifte hebben gedaan van de mishandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek. Of de 17-jarige nog steeds vastzit, kon de woordvoerder woensdagochtend niet zeggen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!