Twee vrouwen bedreigd met vuurwapen, man (23) opgepakt

Het arrestatieteam deed een inval in de woning
Het arrestatieteam deed een inval in de woning © Regio15
DEN HAAG - De politie heeft afgelopen zondag een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden nadat hij in een woning aan de Reviusstraat twee vrouwen bedreigde met een pistool. De vrouwen raakten daarbij niet gewond.
De vrouw kwamen zondagmiddag aan bij de woning en hadden daar ruzie met twee mannen die daar ook verbleven. Een van die mannen, de aangehouden verdachte, dreigde daarbij met een vuurwapen.
De vrouwen verlieten direct de woning en belden de politie. Toen de agenten arriveerden, had een van de mannen de woning al verlaten. Hij werd staande gehouden.

Inval arrestatieteam

Vervolgens zetten agenten de omgeving ruim af. Zij wachtten op het arrestatieteam, omdat de man met het vuurwapen nog binnen zou zitten. Kort daarna deed het arrestatieteam een inval in de woning. Daar hielden zij de verdachten aan.
In de woning is een nepvuurwapen aangetroffen. Ook werd er een kleine hoeveelheid drugs gevonden. De verdachte zit nog vast voor verhoor.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!