The Life I Live weer terug op volle kracht tijdens dertiende editie

The Life I Live 2022
The Life I Live 2022 © Parcifal Werkman
DEN HAAG - De avond voor Koningsdag staat de Haagse binnenstad traditiegetrouw volledige in het teken van muziek. Op 26 april is alweer de dertiende editie van The Life I Live. En waar het festival in 2023 kleiner was dan normaal, is het dit jaar op volle kracht terug.
Vanaf 19.00 uur kan er worden gefeest, gesprongen en gedanst rond de vijf verschillende podia en de silent disco op het Lange Voorhout, het Kerkplein, de Grote Markt en aan de Hofvijver. De Haagse binnenstad verandert vanaf dan in één groot gratis muziekfestival.
Onder de namen die nu al bekend zijn gemaakt door de organisatie zitten zowel nieuwe artiesten als bekende gezichten, onder wie The Indien, Ares, Droom Dit, Coloray, Moody Mehran en MOJO FYRE. Van happy hardcore en hiphop tot country en blues: er is voor ieder wat wils, belooft de organisatie.

Geschiedenis

The Life I Live bestaat sinds 2011 en is mede bedoeld om de geschiedenis van Den Haag als popstad te vieren. De naam van het koningsnachtfestival verwijst naar de hit die de Haagse band Q65 in de jaren zestig scoorde.
Tijdens vorige edities traden grote namen als Chef' Special, Kraantje Pappie, Kensington, Jeangue Macrooy en nog veel meer op.
Meer informatie over The Life I Live en de aangekondigde acts vind je hier.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!