Attractiepark Drievliet heeft vanaf nu dezelfde eigenaar als Avonturenpark Hellendoorn

Achtbaan in Drievliet
Achtbaan in Drievliet © ANP
DEN HAAG - Attractiepark Drievliet is overgenomen door een nieuwe eigenaar. Het familiepark is vanaf nu in handen van Groupe Looping, meldt het bedrijf vandaag in een post op LinkedIn. Deze Franse groep is ook eigenaar van Avonturenpark Hellendoorn.
Het attractiepark aan de Laan van 's-Gravenmade was jarenlang in handen van de familie Faaij. In de verklaring is te lezen dat directeuren Wim en Jos Faaij het bedrijf gaan verlaten, maar dat Piet Faaij een belangrijke rol houdt in het park.
De directeur van Groupe Looping bedankt de familie en zegt dat zij Drievliet 'tot een van de meest iconische parken in Nederland hebben gemaakt'.

Toekomstplannen

'Wij voelen een diepe verantwoordelijkheid om de continuïteit van dit succesvolle verhaal te waarborgen', vervolgt de directeur. Er is nog niets bekend over eventuele plannen die de groep heeft voor de toekomst van Drievliet.
Pretparkwebsite Looopings weet dat Groupe Looping in 2020 Drayton Manor Resort in Engeland overnam. In dat pretpark is sindsdien veel gebeurd. 'Als die veranderingen iets weggeven over de strategie van Groupe Looping na een aankoop, staat Drievliet een boeiende toekomst te wachten', aldus Looopings.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!