Column Marcel Verreck: 'Wordt Kijkduin onze nieuwe rafelrand?'

Marcel Verreck
Marcel Verreck © Den Haag FM
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in zijn wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe.
Het is onvermijdelijk, Den Haag gaat de lucht in. Hopelijk niet door toedoen van ontketende Russen die de vermaledijde Stad van Vrede en Recht een nucleair lesje willen leren. Je mag niets uitsluiten in deze rare tijden.
Wellicht dat de Iwans extra zijn opgehitst door Putins oude vriend Thierry Baudet. Hoewel, deze aantijging neem ik onmiddellijk terug, want voor je het weet word je met een baal lavendel om je oren geslagen.
Den Haag gaat de lucht in en is natuurlijk al behoorlijk de lucht in gegaan. Dat heeft een bijzondere skyline opgeleverd, maar het is altijd zaak op te letten dat deze dadendrang niet resulteert in een gebied dat er alsnog als gebombardeerd uitziet.
Dat brengt ons onmiddellijk bij Kijkduin, op zich een unieke move, want zoveel mensen ontvangen ze daar momenteel niet. De kneuterige houtje-touwtje badplaats van weleer is omgekat tot een steenwoestijn voor vermogende huizenbezitters, die, indien aanwezig, vanuit hun royale ramen het mooie zeezicht hebben. En natuurlijk zo niet naar hun eigen gebouw hoeven te kijken.
Bekijk hier de volledige column.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!