Adverteren

We zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 307 88 00 en per email.

Iets te vertellen of verkopen aan Den Haag? Denk dan aan radioreclame. Op Den Haag FM natuurlijk! Een groot Haags bereik en veel leuke mogelijkheden om je verhaal aan de stad te vertellen.

Iedereen luistert radio!
Radio is nog altijd een geweldig medium om reclame op te maken: iedereen luistert radio! Wekelijks luisteren zo’n veertien miljoen Nederlanders naar de radio (en dus ook naar de reclame). Natuurlijk luistert niet iedereen naar het zelfde radiostation, en gelukkig maar want daar zit juist de mogelijkheid om selectief te adverteren. Met Den Haag FM bereik je meer dan 105.000 Hagenaars tussen de 20 en 45 jaar!

Er is veel mogelijk
De omroep heeft een eigen TV-kanaal waarop we dagelijks ons eigen Haags TV Journaal uitzenden. En dan is er natuurlijk de website DenHaagFM.nl waarop ál het Haagse nieuws is verzameld. Uiteraard is daarop ook reclame mogelijk. Verder vinden we het ook leuk om voor onze klanten speciale winacties en samenwerkingen op te zetten. Er is veel mogelijk bij Den Haag FM!

Afspraak maken?
Wil je meer weten over al die leuke mogelijkheden om Hagenaars te bereiken? Wil je samen zoeken naar de beste manier om dat voor jouw bedrijf te doen. Maak dan snel een afspraak. De Haagse Omroep werkt hiervoor samen met West Reclameadvies. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 307 88 00 en per email.