Den Haag FM zoekt:

Presentator voor het radioprogramma Haagse Invloeden (vrijwillig)

Ben jij een startende journalist of zit je in je laatste jaar opleiding journalistiek? Of ben je al meer ervaren in het journalistieke vak? En zou je graag op de radio een programma willen presenteren? Lees dan snel verder en reageer!

Voor het wekelijkse radioprogramma Haagse Invloeden, van de lokale omroep Den Haag FM, zijn we op zoek naar een derde presentator, die 1 keer in de drie/vier weken het programma zelfstandig presenteert.

Haagse Invloeden is een radioprogramma over lobby en over politieke- en maatschappelijke actuele vraagstukken, en wordt elke woensdagavond van 18-19 uur live gepresenteerd vanuit het centrum van Den Haag. O.a. (landelijke) politici, wetenschappers en (jonge) professionals schuiven wekelijks aan.

Wij zoeken een:

  • Beginnend journalist of een student journalistiek in zijn/haar laatste studiejaar
  • Maximaal twee woensdagen per maand beschikbaar voor uitzending en voorbereiding (6-8 uur inclusief voorbereiding in de week dat je een programma maakt)
  • Enthousiasme voor het medium radio (ervaring is een pré, maar we leren het je graag)
  • Interesse voor redactiewerk
  • Behendigheid in het plaatsen van online berichten, knippen van fragmenten

Je gaat als vrijwilliger aan de slag voor de omroep Den Haag FM. De omroep biedt je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Den Haag FM is de lokale omroep voor Den Haag. We zenden zeven dagen per week live gepresenteerde programma’s uit van 07.00 tot 03.00 uur. Daarnaast zijn we actief online en op social media en maken we een dagelijks Haags TV-Journaal.

Den Haag FM is brutaal, betrokken en betrouwbaar! Met onze verhalen willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappelijke betrokkenheid in Den Haag. Bij de omroep werken professionele journalisten en programmamakers. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief die zich sterk inzetten voor ons doel. Den Haag FM is mediapartner van Omroep West, waarmee we nauw samenwerken.

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv met korte motivatie naar Ruben van Twillert (Ruben@denhaagfm.nl). en Pelle Matla (coördinator vrijwilligers, pelle@denhaagfm.nl)

Reageren kan tot en met vrijdag 12 april.