Werken bij Den Haag FM

Den Haag FM is de lokale omroep voor Den Haag. We zenden zeven dagen per week live gepresenteerde programma’s uit van 06.00 tot 03.00 uur. Daarnaast maken we een dagelijks Haags TV Journaal en zijn we zeer actief op internet en social media.

Den Haag FM is brutaal, betrokken en betrouwbaar! Met onze producten willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappelijke betrokkenheid in Den Haag. Bij de omroep lopen professionals rond. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers die zich sterk inzetten voor ons doel.

Den Haag FM is een trotse partner van Omroep West. Alle door ons gemaakte items worden ook aangeboden aan de regionale omroep voor uitzending.

Vacatures
Er zijn op dit moment geen vacatures.

Stageplekken
Bij Den Haag FM en onze samenwerkingspartner Omroep West zijn regelmatig stageplekken beschikbaar. Heb je interesse om een tijdje mee te draaien bij een professionele radio- en TV-zender, mail dan je CV naar vacatures@omroepwest.nl.

Vrijwilligers Sportsignaal
Ons sportprogramma Sportsignaal zoekt naar programmamakers. Mensen die interesse hebben om vrijwillig als presentator, verslaggever, regisseur, technicus, redacteur of producent bij dit programma actief te zijn kunnen zich melden bij pelle@denhaagfm.nl. Sportsignaal wordt elke zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 tot 18.00 uur. Ook verzorgt Sportsignaal de live-verslagen van alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag op Den Haag FM.