Werken bij Den Haag FM

Den Haag FM is de lokale omroep voor Den Haag. We zenden zeven dagen per week live gepresenteerde programma’s uit. Daarnaast maken we een dagelijks Haags TV Journaal en zijn we zeer actief op internet en social media.

Den Haag FM is brutaal, betrokken en betrouwbaar! Met onze producten willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappelijke betrokkenheid in Den Haag. Bij de omroep lopen professionals rond. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers die zich sterk inzetten voor ons doel.

Den Haag FM is een trotse partner van Omroep West. Alle door ons gemaakte items worden ook aangeboden aan de regionale omroep voor uitzending.

Vacatures

Wegens de huidige groei is Den Haag FM op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Als Verslaggever wijken en diversiteit weet jij veelkleurige verhalen op te halen uit de diverse wijken van Den Haag. Dit kunnen zowel nieuwsverhalen zijn, als emotionele en positieve verhalen. Jij weet precies wat er in jouw stad leeft: op gebied van werk, wonen, gezondheid of uitgaan. Je weet deze verhalen te vertalen naar een onlineverhaal of een bijdrage voor radio of TV.

Wegens de huidige groei is Den Haag FM op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Als Social Media Redacteur weet jij als geen ander onze online verhalen over Den Haag te vertalen naar impactvolle posts op onze socials. Dit kunnen zowel nieuwsverhalen zijn, als emotionele en positieve verhalen. Jij weet precies wat er in jouw stad leeft: werk, wonen, wijken of uitgaan. En je weet hoe je onze Instagram, TikTok, Facebook en YouTube-kanalen zó kunt bedienen dat het bereik op deze platformen groter wordt, met name onder een jonger publiek.Wegens de huidige groei is Den Haag FM op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Als politiek verslaggever volg jij de gemeentepolitiek op de voet. Als geen ander weet jij wat er speelt in het ‘IJspaleis’ en in de Haagse wijken. Dit vertaal jij naar verhalen voor al onze kanalen (online, socials, radio en tv). Wat er op het stadhuis en in de stadsdelen leeft weet jij helder te duiden.


Den Haag FM is op zoek naar gedreven en enthousiaste leden voor het

Het PBO heeft tot taak het programmabeleid van de omroep vast te stellen, zoals bedoeld in de Mediawet 2008 in artikel 2.61. Het PBO vervult een belangrijke rol in het samenspel tussen omroep, gemeente Den Haag en – indirect – het Commissariaat van de Media en telt een voorzitter en 7 leden die verschillende stromingen vertegenwoordigen. Meer over het PBO en de verschillende stromingen is terug te vinden op onze website www.denhaagfm.nl.


Bij Den Haag FM en onze samenwerkingspartner Omroep West zijn regelmatig stageplekken beschikbaar. Heb je interesse om een tijdje mee te draaien bij een professionele radio- en TV-zender, mail dan je CV naar vacatures@denhaagfm.nl.


Ons sportprogramma Sportsignaal zoekt naar programmamakers. Mensen die interesse hebben om vrijwillig als presentator, verslaggever, regisseur, technicus, redacteur of producent bij dit programma actief te zijn kunnen zich melden bij pelle@denhaagfm.nl. Sportsignaal wordt elke zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 tot 18.00 uur.