Muziek aan Zee

Muziek aan Zee

In 'Muziek aan Zee' laat Marjolein Visser je iedere middag de lekkerste muziek horen. Tussen twee een vier uur is toch een moment dat meestal de boodschappen zijn gehaald en dus tijd voor muziek.
Menno in de Middag

Menno in de Middag

Menno Tamming serveert een afwisselende lunch met het nieuws uit je regio, leuke prijzen in De Westweter en gasten uit de wereld van theater, film, muziek en televisie.
Aan de Bak

Aan de Bak

Of je nu op je werk 'aan de bak' gaat of thuis achter een bak koffie zit: Patrick zorgt voor een gezellige en vrolijke ochtend.
West Wordt Wakker

West Wordt Wakker

Tjeerd Spoor en Jorinda Teeuwen gaan elke morgen speciaal vroeg op om vanaf 6.00 uur het laatste nieuws te brengen in 'West Wordt Wakker'.
Non-Stop Muziek

Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek.
Met het Oog op Morgen

Met het Oog op Morgen

Het NOS-programma Met het Oog op Morgen brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door muziek.
Romantiek op West

Romantiek op West

Elke dag tussen 21 en 23 uur kun je wegzwijmelen bij ballads en liefdesliedjes in 'Romantiek op West'.
West komt Thuis

West komt Thuis

Bas Martinius neemt iedere werkdag de (nieuws)dag met je door in West komt Thuis. Natuurlijk afgewisseld met heerlijke muziek.
Als de dag van toen

Als de dag van toen

Jeroen Latijnhouwers is er elke zondag tussen 14 en 17 uur. De Noordwijkse presentator neemt je mee naar vroeger tijden.
Adres Onbekend

Adres Onbekend

De regionale editie van het succesvolle KRO-programma 'Adres Onbekend', vol mooie verhalen en zoektochten naar oude bekenden.
Muziek van Alle Tijden

Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers en Andre Koolen draaien platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen
UIT!

UIT!

Het uitgaansmagazine van Radio West. Elke zaterdag- en zondagochtend hoor je de beste tips voor een geslaagd weekend.
Klassiek op West

Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid.
Spuigasten

Spuigasten

Spuigasten
Radio West Sport

Radio West Sport

Het laatste sportnieuws en liveverslag van voetbalwedstrijden uit de tweede divisie en derde divisie. Presentatie is in handen van Pieter Tammens.
Broodje Bral

Broodje Bral

Lunch mee met Broodje Bral, waar Sjaak met Haagse humor de actualiteit doorneemt, zijn mening geeft en lekkere muziek draait.
Mogguh Weekend!

Mogguh Weekend!

Mogguh Weekend! Rol lekker je weekend in met muziek, het spel: 'Moet je luisteren' en Mir. Wat doet het weekendweer? Jij kondigt de plaat aan in Licht uit, Spot aan.
ADO Live

ADO Live

Rechtstreeks verslag van de wedstrijden van ADO Den Haag.
Zaterdagmiddag Met...

Zaterdagmiddag Met...

Een afwisselend programma dat gegarandeerd een vrolijke weekendstemming uit je radio laat knallen. Jorinda Teeuwen zorgt ervoor dat de zaterdagmiddag voorbij is voor je het weet.
Het gesprek met de Commissaris van de Koning

Het gesprek met de Commissaris van de Koning

Het Gesprek met de Commissaris van de Koning. Tjeerd Spoor neemt elke maand een uitgebreid gesprek op met Jaap Smit.
Enchanté!

Enchanté!

De Haagse zangeres Tess Merlot, is verknocht aan Franse muziek. Laat je onderdompelen door de (verhalen over) bekende en minder bekende chansons. Nieuw: ook als podcast via www.omroepwest.nl/enchante.
Sintvoorieder1

Sintvoorieder1

Radio West en Den Haag FM bundelen de krachten. In samenwerking met de Stichting Sint voor Ieder1 proberen we 20.000 cadeaus in te zamelen voor kinderen in onze regio die leven in (verborgen) armoede.
Willem op Zaterdag

Willem op Zaterdag

In de zomermaanden is elke zaterdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur Willem van Zuilen te horen in zijn radioprogramma 'Willem op Zaterdag'.
Nummer 1 Week

Nummer 1 Week

Vanaf maandag 4 januari hoor je alleen maar hits die op 1 hebben gestaan in ons land. Van de Beatles tot Gerard Joling, van Wham tot Olivia Newton-John & John Travolta.
Eeuwige Roem Top 100

Eeuwige Roem Top 100

Op Tweede Pinksterdag zendt 89.3 Radio West tussen 9.00 en 19.00 uur de Eeuwige Roem Top 100 uit. De luisteraar bepaalt welke platen uit de Eeuwige Roemlijst in deze top 100 komen. Stem mee!
Samen in actie voor Oekraïne

Samen in actie voor Oekraïne

Radio West sluit zich maandag 7 maart natuurlijk aan bij de landelijke actiedag voor Oekraïne. Het nieuws is niet te bevatten. De bevolking heeft onze hulp keihard nodig. Radio West in actie GIRO 555.
VitamineW

VitamineW

Elke woensdag hoor je het gezondste programma van Zuid-Holland op Radio West!