Dennis in de Opvang

In ‘Dennis in de opvang’ bezoekt presentator Dennis Weening verschillende dieren opvangorganisaties in de regio Den Haag. Deze organisaties dragen bij aan het dierenwelzijn en worden instant gehouden door donateurs en vrijwilligers.

Wil je één van de dierenopvang organisaties steunen? Kijk dan op de website voor meer informatie:

Dinsdag 11 juli – 17.00 uur
Aflevering 1: Het Haags Dierencentrum

In de eerste aflevering het Haags Dierencentrum. We zien hoe honden worden geresocialiseerd dankzij een honden gedragstherapeut en Dennis mag zich uitleven in een kamer vol kittens.

Dinsdag 18 juli – 17.00 uur
Aflevering 2: Het Knaaghof

In aflevering twee gaat Dennis langs bij Het Knaaghof waar hij getuige is van het onderzoeken van een konijn en maakt hij een heerlijk diner klaar voor cavia's.

Dinsdag 25 juli – 17.00 uur
Aflevering 3: Dierenambulance en -hospitaal Den Haag

In aflevering drie bezoekt Dennis Weening de Dierenambulance en -Hospitaal Den Haag. Jaarlijks rijden de dierenambulances zo'n 18.000 keer uit om zieke en gewonde dieren in de regio te helpen.

Dinsdag 1 augustus – 17.00 uur
Aflevering 4: Vogelopvang De Wulp

In aflevering vier bezoekt Dennis vogelopvang De Wulp. Jaarlijks vangen zij zo'n 10.000 wilde vogels op. Variërend van stadsduiven en meeuwen, tot aan buizerds en zwanen.

Dinsdag 8 augustus – 17.00 uur
Aflevering 5: Egelopvang Den Haag

In aflevering vijf reist Dennis af naar de egelopvang Den Haag. Hij ontmoet Drieka Rog bij deze organisatie. Zij vertelt wat voor bijzonder beestje de egel eigenlijk is en hoeveel die voorkomt in Den Haag.

Dinsdag 15 augustus – 17.00 uur
Aflevering 6: Het Knagertje

In aflevering zes bezoekt Dennis Het Knagertje. Opgericht door Geertje Knechting. Geertje geeft een rondleiding door de opvang. Konijnen, ratten, degoes, chinchilla's, eekhoorns en cavia's worden hier liefdevol verzorgd.