Droombaan in Scheveningen

Droombaan in Scheveningen

We hebben er door de gevolgen van het corona virus lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover…Scheveningen is sinds eind juni een gloednieuwe overdekte binnenattractie rijker: het LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. Het is een indoor versie van het populaire attractiepark waarvan slechts vijf in Europa, namelijk in Manchester, Berlijn, Oberhausen, Istanboel en Duisburg. LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen is dus de zesde LEGO indoorattractie in Europa!

Kinderen kunnen zich onderdompelen in de meest kleurrijke wereld vol LEGO want er zijn meer dan drie miljoen LEGO steentjes verwerkt in deze attractie op de boulevard van Scheveningen. In MINILAND, bestaande uit meer dan een miljoen LEGO steentjes kun je Den Haag in het klein en interactief ontdekken.

Hèt gezicht en creatieve brein van het LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen is de Meester Modelbouwer. Een full time baan en zeer gewild onder de volwassenen die met LEGO spelen. Uit honderden aanmeldingen werden twintig finalisten gekozen die strijden om de titel: Dé Meester Modelbouwer van Nederland. TV West volgde in de twee-delige serie ‘Droombaan in Scheveningen’ de spannende wedstrijd met bouwopdrachten, de ontknoping en de weg naar de opening.

Droombaan in Scheveningen
Deel 1: Wie wordt de nieuwe LEGO Meester Modelbouwer?
17 juli vanaf 17 uur op TV West

Droombaan in Scheveningen
Deel 2: De weg naar de opening...
24 juli vanaf 17 uur op TV West